2522023116 6932815243 Παπανδρέου Γεωργίου, Προσοτσάνη, Δράμα
hero image
 
Σταμπουλη
Άνθη - Φυτά Είδη - Δώρων - Στολισμοί Εκδηλώσεων Προσοτσάνη Δράμας


Το ανθοπωλείο μας “ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ” το οποίο βρίσκεται στην Δράμα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Προσοτσάνη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 32 χρόνια, χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας σε εκατοντάδες ανθρώπους προσφέροντάς τους όμορφα φυτά, λουλούδια και υπηρεσίες στολισμού εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας.

Εκτελώντας υπό νέα διεύθυνση τα τελευταία χρόνια, το ανθοπωλείο μας σας προσφέρει καθημερινά μια πλούσιες συλλογές από φυτά, ανθοσυνθέσεις και μεγάλη ποικιλία από είδη δώρου για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Ακόμα, διαθέτουμε και είδη μνήματος. 

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων μας είναι εδώ για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ελάτε σ’ εμάς να σας ικανοποιήσουμε πλήρως και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
 
 
     
     
     
 
 
δημιουργίες που ξεχωρίζουν

Εάν επιθυμείτε μία λαμπερή δεξίωση με όμορφα λουλούδια που θα δημιουργήσουν με χρώματα και αρώματα ένα μοναδικό σκηνικό, επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε μαζί και έπειτα να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Το έμπειρο προσωπικό του ανθοπωλείου μας, ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις είναι σε θέση να σας προτείνει τις πιο καλαίσθητες συνθέσεις. 

Όλες οι δραστηριότητες μας εστιάζουν στην υψηλή καλαισθησία και την ποιότητα, καθώς και στο σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης την συνέπεια και τα υψηλά standards.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας όσο και των αποδεκτών των δώρων. Για το λόγο αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 
     
     
     
 
 
 
 
επισκεφτείτε

το ανθοπωλείο μας στην Προσοτσάνη Δράμας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον στολισμό της εκδήλωσής σας ή για να βρείτε το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.