2522023116 6932815243 Παπανδρέου Γεωργίου, Προσοτσάνη, Δράμα
hero image
 
υπηρεσίες
Ανθοπωλείο Σταμπουλή | Άνθη - Φυτά Είδη - Δώρων - Στολισμοί Εκδηλώσεων Προσοτσάνη Δράμας


Οποιαδήποτε εκδήλωση και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε να ξέρετε ότι ένα από τα κομμάτια που θα την κάνουν να ξεχωρίζει είναι ο στολισμός της.

Στο ανθοπωλείο μας “ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ” το οποίο βρίσκεται στην Προσοτσάνη Δράμας, σας περιμένει μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα ικανή να πραγματοποιήσει με κάθε συνέπεια και επαγγελματισμό τον στολισμό της εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Δράμα. 

Με μεράκι και πολύ φαντασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό για την πιό σημαντική στιγμή της ζωής σας και να αναδείξουμε μέσα από αυτόν, το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε. 
 
 
     
     
  αναλαμβάνουμε
 
     
 
στολισμοί γάμου
Εσωτερικό Στολισμό, εξωτερικό στολισμό, νυφικά μπουκέτα και στολισμό αυτοκινήτου.
 
στολισμοί βαπτίσεων
Ονειρεύεστε μια βάπτιση παραμυθένια και μοναδική; Ελάτε να γεμίσουμε με όμορφες εικόνες την πιο γλυκιά μέρα του μωρού σας.
 
στολισμοί εκδηλώσεων
Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση κάθε εκδήλωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
     
     
 
 
 
ιδέες με άποψη & στυλ


Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το ύφος που θέλετε να δώσετε στην εκδήλωση σας, σας προτείνουμε συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα που να εναρμονίζονται με το στυλ που επιθυμείτε.

Παράλληλη, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας αλλά και με γνώμονα την αισθητική άποψη σας χρωματίζουμε τις επιθυμίες σας και στολίζουμε τα όνειρα σας.

Μαζί θα εξασφαλίσουμε την υψηλή αισθητική που απαιτείται σε κάθε περίπτωση και υποσχόμαστε το άριστο, με στυλ και άποψη αποτέλεσμα.
 
 
 
 
επισκεφτείτε

το ανθοπωλείο μας στην Προσοτσάνη Δράμας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί
να βρούμε την ιδανική λύση για τον στολισμό της εκδήλωσής σας.